Pärlförvaring av minisnapsflaska

Eftersom jag blir så glad av att sortera och förvara mina pysselsaker på bra sätt måste jag ju bara lägga till en ny kategori: Förvaring! Min man har åtskilliga gånger fått lyssna på mitt tjat om fantastiska förvaringssystem och att de är nyckeln till att hålla ordning. Jag har dock märkt att man inte bara kan köpa hela färdiga system som passar precis, inte jag i alla fall…de bästa lösningarna lixom växer fram!

Här är mitt nya tillskott till pärlförvaringen, midsommaråtervinning i form av minisnapsflaskor.

Mitt bästa sätt att få bort etiketterna är att lägga flaskorna i blöt över natten. Skrapa sedan bort etikett och lim med tumnageln. Funkar bäst om man använder nageln som en snöplog och skjuter skrapet framför sig. Vid behov gnuggar jag med lite diskmedel efteråt för att få fin yta.

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *