Med våren kommer blommor!!

Jag känner mig inspirerad av alla blommor som poppar upp! Här är ett urval av pyssel som ger vårkänslor även inomhus!

Dessa stora, vackra silkespappersblommor, från designsponge.com, blev jag kär i vid första ögonkasten ;) Jag har gjort två (utan stjälk) som jag hängt i gardinstången. Jag ändrade lite och gjorde mittendelen av hopskrynklade silkespappersrester som jag limmade på en pappersrundel och sedan fäste med klisterpluppar.

 

Tänk vilken användning man kan ha för gamla trådrester! Maskinbroderad blomma att ha i håret, som brosch, i gardinen…

 

Enkel men fin blomma att göra av till exempel papper. Beskrivningen hittar du på scrap-a-little.com och vill du se hur den ser ut i organza och i silkespapper klickar du här!

 

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *