Trosbakelser

Min syster önskar sig trosor i present och för att piffa till paketet har jag snurrat ihop dem till trosbakelser. En spetstrosa+en vanlig trosa=en bakelse. Sedan rullade jag en remsa våfflat papper runt och avslutade med cellofan, papperstrassel och lyckostjärnor.

 

Beskrivningen till origamihjärtat finns som app till android. ”Paper Heart” heter den och innehåller flera beskrivningar på origamihjärtan.Pysselappar är en fantastiskt bra idé tycker jag, undrar hur många jag har plats för i mobilen ;)

 

Idén till bakelserna har jag fått från de fina strumpbakverken som jag hittat på okänd hemsida. Tyvärr hittar jag inte tillbaka, så om du vet vems bilderna är snälla maila mig på pysslamer@hotmail.com så jag kan länka!

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *