Tallspaljé och mjölkpaketshus utan smakfulla begränsningar fortsätter…

Vår spaljé hade sätt bättre dagar och valde denna vår att rasa ihop. Behovet av skugga i uterummet, faktumet att vår nyplanterade Boccara binda (stavning okänd) tagit sig ordentligt samt det rikliga utbudet av stora tallgrenar i vår trädgård (släpade hem dem i vintras…höstas och tänkte bygga något…men de har bara legat och skräpat på gräsmattan) resulterade i denna ”Tallspaljé”. Jag knöt helt enkelt fast grenarna med en blå tvättlina som jag hittade i pyssleförrådet. Voilà, tre flugor i en smäll!!

 

…och så fortsätter jag med mitt hus (och träning på att inte begränsa mitt pysslande med tankar som ”blir det verkligen snyggt?!” och ”det kanske blir lagom med lite färre detaljer?!”). Väggarna är nu klädda med små tygbitar, perfekt tillfälle att använda de minsta bitarna från lapplådan! En ledtråd om nästa steg är att jag kommer klistra dit en massa olikformade ”ädelstenar” och fixa takfönstret…….

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *