Paket från Liljevalchs!!!

Jag har fått paket från Liljevalchs idag. Jippiii!!

 

De skickade min fina Traderavinst ordentligt inpackad.

 

Min kära man la sista budet på lövet som jag hade spanat in på utställningen Hemslöjden på Liljevalchs  :) Av 2000 löv så var det två som gjorde stort intryck och detta var det ena. Jag är så glad för att jag fick det. Konstnären heter Vivianne Edorson och vilka grejor hon gör. Spana in hennes instickade möbler!

 

Denna fina bild hittar du på Carinas liv och stickning.

 

Textilainslag hittar du bild från utställningen “Knitting – my destiny”. Jag hittar inte ord som räcker till :) Tänk att ha det möblemanget i vardagsrummet. Så coolt!!

 

 

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *