Fint på farstukvisten!

Jag fortsätter att bli inspirerad av Pysselstafetten! Nu är det dags för Åsa.Lis fina skogsarrangemang. Vi i familjen Bly packade en mellanmålskorg (och med korg menar jag plastkasse) och gav oss ut på kombinerad picnic och skattletning i skogen. Vi hittade grenar av olika slag, blåbärsris, lingonris, stenar, kottar, lossriven mossa och lav, barkbitar och ett och annat barr. Efter att mellanmålet slukats och vi beskådat en fågelunges första flygträning (helt fantastiskt, det har jag aldrig sett förr) gick vi hem och letade fram en tom utomhuskruka.

 

Så var vi igång, jag och Alfons. Hela kassen med skogsfynd gick åt, med slank även en torkad gammal krukväxt!

Bredvid krukan ligger mina lövrosor, en ny för i år och några från förra året. Överst tronar en kotte.

 

När vi var klara var det dags för trädgårdsstädning…och tänk då hittade vi en hel hög med trädgårdsfynd! I trädgårdsarrangemanget kom den torkade blomsterställningen från rabarbern till nytta, men även några mossiga trädgrenar, en rundel gräsmatta (den blev över efter att vi planterade krusbärsbusken), en nyponkvist, några gröna kvistar samt en näve småsten fick vara med.

 

Har du gjort något utomhusarrangemang? Länka gärna till din sida eller skriv och berätta vad du tog med för fynd!

 

Bookmark the permalink.

5 Responses to Fint på farstukvisten!

  1. Fint!

    Till bilderna använde jag först akvarellfärg, vilket brukar räcka, men det var ett annat papper än jag brukar måla på så jag fick ”rädda” bilderna med vanliga färgpennor (såna man vässar). :-D Sen hade jag en svart penna till konturer och detaljer också. :-)

  2. Och så använde jag en vit Sharpiepenna till de vita detaljerna, men hade lika gärna kunnat ta vit akrylfärg. :-)

  3. Åsa.Li says:

    Va roligt att du blev inspirerad av mitt inlägg. Kanon fina arangemang!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *