Julkalendrar för hela slanten!

Det finns ju så många olika julkalendrar som man kan pyssla ihop själv!

  Den här julkalendern gör att du kan sluta irritera dig på när sockätarmonstret varit framme! Sy, måla eller klistra fast siffrorna och fäst strumporna med små klädnypor. Kalendern på bilden hittar du hos Martha Stewart.

 

Även denna julkalender är från Martha Stewart. Tomma tändsticksaskar  är ett fenomenalt återbruksmaterial…de går ju att använda till så mycket!

 

…och så kan tändsticksaskskalendrarna se så olika ut! Denna variant hittade jag på  Annas blogg kvinnan.blogspot.se.

 

Och så en julkalender från en av mina favoritsidor. Vik papperspyramider och häng upp med washitejp eller arrangera stående. På minieco.co.uk hittar du både mönstermallar för utskrift och instruktioner.

 

Den här sydda julkalendern är en helt ny variant för mig. Eftersom jag älskar ”fjällmönster” (inte berget utan den sorten som sitter på fiskar, vissa husfasader och drakar) så föll jag pladask för designen! Kalendern har jag hittat på retroelephant.com. Det finns dock inga instruktioner så man får improvisera från eget huvud :)

 

Vill man ha plats för lite större grejor (uppblåsta ballonger till exempel ;) så är lådvarianten praktisk. Denna design hittar du på Jul i stan.

Bookmark the permalink.

One Response to Julkalendrar för hela slanten!

  1. Erika Ljung-Duflot says:

    Var ligger Jul i stan? Söker den fina ask-julkalendern som finns på bild. Mvh Erika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *