Förberedelser inför ljuskväll!

Nu har jag och Alfons varit ute och förberett inför ljuskvällen. Efter en period då all energi gått till omdömen och annat jobbrelaterat så är det dags att åter förverkliga alla idéer som poppar upp i huvudet…eller inte alla kanske, men så många som bara går :) Alfons och jag har spenderat en skön förmiddag ute i trädgården. Vi har fyllt en massa saker med vatten och de står nu ute och väntar på att frysa till. Vi har också gjort hål ner i snön där vi ska prova att ställa ljus. I kväll får vi se vad som fungerar och hur det ser ut! Jag kan avslöja att en lingonsyltsburk, en ballong, röd karamellfärg och sandlådeformar varit inblandade (bland annat). Återkommer med bildbevis!

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *