Julpynt av puzzelbitar

När det försvinner en bit av ett puzzel står man där med en massa kvarvarande bitar som kanske inte är så kul att använda (har man inga puzzel kan man ju köpa ett på secons hand). Här är julpyntet för dig som gillar återbruk! Antingen stilrent eller superpimpat. Det är bara att gå loss med tidningspapper, glitterlim, fuskisädelstenar, pärlor, bjällror, decoupage, färg och lim och band och rosetter och nitar och spets och…eller något helt annat :)

 

    Krans av Amanda Formaro.

 

Ren av  Sherri Osborn.

 

Snöflinga av Lisa 

 

Krans av Martha B. 

 

Inspiration till pusselbitspyntning på Preppy pink olive.

 

 

 

 

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *