tjusig glasstårta!

Den här fina glasstårtan bjöd Lotta på när vi var på fest. Jag fick snabba mig med kameran för att hinna före barnen :)

20130406-152959.jpg

Bookmark the permalink.

3 Responses to tjusig glasstårta!

  1. En av barnen says:

    Jag åt av den sen efteråt..:D

  2. Lotta says:

    Den smakade gott också! Det blev faktiskt lite över till mig till nästa dag efter att 5 barn ätit sig nöjda.
    Skulle kunna kalla den för marängsviss i tågformat. Jag tror att det var i Buffé som jag såg en bild på ett liknande tåg. Jag använde 2 halvliterspaket med glass till stomme där 1,5 paket är loket och ett halvt paket är vagnen. Jag använde ballerina-kex som hjul och avlånga mariekex till vagnen. Lite grädde på lokets tak, maränger i vagnen och sedan är det bara att avsluta med strössel och chokladsås. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *