Fiskestund

20130815-205706.jpg
Jag och Alfons kom på en jättebra lek. Först pysslade vi ett fiskespö av en ätpinne, lite garn och plastflörpen som sitter innanför skruvkorken på vissa tetror. Plastflörpen fick bli en fisksäng i stället för krok. Sedan satt Alfons och väntade under tålmodig tystnad på att få fisk. Och rätt som det var la sig ett fiskkex i fisksängen (fisken var tvungen att backa in i sängen för huvudet var för stort). De fångade fiskarna lades i en liten yoghurthink…för det vet man ju att fiskade fiskar måste läggas i en hink! Fiskeleken började i går, fortsatte i dag och i morgon ska Alfons fiska lite lite…sedan ska vi äta fångsten till efterrätt :)

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *