PETflaska blir virkväska

En sån här har jag varit sugen på att göra jättelänge och nu har jag gjort slag i saken! Äntligen kan jag vara med i klockarbarns återbruksutmaning! ( och eftersom jag inte lyckas länka via paddan så skriver jag helt enkelt ut länken http://www.klockarbarn.blogspot.se/search/label/Utmaning%20Återbruk%202014)

Först tränade jag handmusklerna när jag gjorde hål runt om med håltång. Sedan virkade jag två…hm gjorde jag smygmaskor, tror det….i varje hål och två luftmaskor där emellan…eller var det tre luftmaskor….vilken fantastisk beskrivning det här blir ;-)

Sen fortsatte jag i alla fall med fasta maskor till den var lagom stor å så virkade jag handtag.

Funderar på att göra en större av en plastbytta som innehållit kokosbollar. Kanske blir det av i framtiden!

20140519-211941.jpg

20140519-211950.jpg

Bookmark the permalink.

2 Responses to PETflaska blir virkväska

  1. lopplisa says:

    Väldans fint!! Fick en bild i huvet om att bli sittande med en sådan väska som typ i droppställning (sjukhusdropp alltså), med hål i botten och garnet som en slang till en stickning i knät :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *